Klikaline, Espevej 11, DK-8732 Hovedgård 64 66 63 03 - klikaline@klikaline.com, www.klikaline.com

                                                                                                        

 

 

 

Historien bag Klikaline

 

Det var juleaftensdag 2003 hjemme hos familien Borg-Thomsen. Juletræet skulle pyntes, også med dannebrog. Flagguirlanden var filtret sammen og længden på guirlanden passede ikke, så der måttes klippes og bindes sammen adskillige gange før juletræet kunne få sine dannebrogsflag.

 

Familiens far, Gert, fik en lys idé: Tænk hvis man kunne købe en modulopbygget flagguirlande, så man kunne få den længde man ønskede! Og tænk hvis man kunne erstatte guirlandens snor med et andet materiale som ikke filtrede sammen! Efter adskillige prototyper blev Klikaline født. En line på 6 cm med et øje i begge ender og lavet af rustfrit fjederstål. Linen blev hurtigt døbt Klikaline, Klik-a-line. Året var 2005.

 

Herefter gik det stærkt. Klikaline blev lavet i 6 cm, 15 cm og 2,5 cm. Gert designede yderligere en ophængningskrog, som kunne bruges sammen med linerne og som kunne hænges på ledninger og grene. Og til ophængningskrogen en limstrips med aftagelig lim, så man nu også kunne hænge op uden brug af søm eller skruer på alle glatte flader.

 

 

 

Klikaline som flagguirlande!

 

Her er der brugt en kæde af Klikaline 6 cm som flagguirlande. Flaget er af papir og specielt udviklet til Klikaline.